Itt is megtalálsz minket:

Szír család ostromvert lakása az IKEÁ-ban!

Közért

Szír család ostromvert lakása az IKEÁ-ban!

Az IKEA is beleállt a kampányba ami során szeretné felhívni a figyelmet a szíriai polgárháború áldozataira, így a Vöröskereszttel együtt egy nem szokványos akcióba kezdett.

Egy damaszkuszi létező lakás másolatát állították ki egy norvég áruházban, ahol a többi, idillien berendezett lakás között egyszer csak egy ostromvert, járólap és vakolat nélküli romos lakás tűnik fel.
Szír család ostromvert lakása az IKEÁ-ban! – Nemigen! Magazin

Körbejárva a lakást mégiscsak felfedezhető, hogy ez egy családé, hiszen ott lógtak a fotók a falon, az ágyként funkcionáló szivacson pedig a gyerekek játékai és a többi mindennapos használati tárgy egy kicsit másképp!

A tárgyakon a szokásos IKEA címkék lógtak, csak most kivételesen nem a termék paraméterei voltak láthatóak, hanem hogyan lehet támogatni a szír háborúban rekedt civil lakosságot.

Szír család ostromvert lakása az IKEÁ-ban! – Nemigen! Magazin

A jótékonysági akció keretein belül, két hétig volt kiállítva és ez idő alatt mintegy 40 ezer ember látogatott el az áruházba és 22 millió euró, azaz közel 7 milliárd (7 milliárd!!) forintnyi támogatás érkezett a Vöröskereszt számára!

A cikk tetején a videóban még több infó!

 

via adweek.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Közért

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics