Itt is megtalálsz minket:

Grafikai stílusok, trendek 2017: Elvágott betűk

3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Grafikai stílusok, trendek 2017: Elvágott betűk

Elvágott betűk

Itt egy megoldás, hogyan óvd meg a szeretett minimalizmus stílusát és maradj mégis modern: vágd el! Ez a minimalista stílusként leírt forma, a szöveg betűinek elvágásával jellemezhető úgy, hogy a szöveg továbbra is olvasható marad, különösebb erőfeszítés nélkül.

A minimalizmusból származtatott forma lévén, ez a trend azoknak fog tetszeni akik az összes kaotikus designt szeretik. Itt van pár példa, hogy pontosan hogyan is alkalmazzák az elvágott minimalista trendet a grafikai tervezésben.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics