Itt is megtalálsz minket:

Túl sok? – Alejandro Monge és az Amarist Studio kérdései a pénz értékéről

Hiperrealista égő asztal! - Nemigen! Magazin

Dizájn

Túl sok? – Alejandro Monge és az Amarist Studio kérdései a pénz értékéről

Az Amarist Studio és Alejandro Monge közös munkája, a „Túl sok?” egy tökéletes példa arra, amikor a kortárs művészet és a dizájn egyesül.

A szobrászmű, egy ebédlőasztal. Egy üvegkockába zárt égetett bakjegy kötegekből áll és a tetején egy áttetsző bioüzemanyag láng fénylik. Aprólékosan dolgoztak ki minden részletet, a papírokat egyenként festették meg és ragasztották össze. A művész szerint a legnehezebb része a folyamatnak, annak látszata, hogy úgy tűnjön, mintha a papír táplálná a tüzet. A tűz és a szenesedő hamu hiperrealisztikus ábrázolását digitális animációval és gyantával oldották meg.

A bútordarab mély gondolatokat ébreszt a nézőjében a pénz jelentőségéről és az értekéről, az emberekhez és az időhöz társuló viszonyáról.

„A bankjegy egy darab festett papír, ami számot helyettesít, 10, 20, 50 dollárt, jent, eurót. Egy váltó számjegy, arra a célra, hogy megszerezzük, amit akarunk. Egy szám, amely nem rendelkezik nagyobb értékkel, mint a befektetett munka vagy az idő.” – mondta Monge.

 

via designboom.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics