Itt is megtalálsz minket:

Grafikai stílusok, trendek 2017: Tipográfia & betűtípus kombók

3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Grafikai stílusok, trendek 2017: Tipográfia & betűtípus kombók

Tipográfia & betűtípus kombók

Nem csak a betűtípus családok kombinálása, de a betűtípusok képekkel való, kreatív kombinálása, a tipográfiát olyan trendé teszi, amely határozottan a top designok között van 2017-ben. Sőt! Ez is vezető trend!

Azoktól a designoktól, melyeknek a leglényegesebb eleme a betű, egészen a képi ábrázolásnak, ahol lehet betűkkel és szöveggel játszani, egy soha el nem tűnő stílus lesz. Sőt! Egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel ez megadja a lehetőséget a designereknek, hogy szabadjára engedjék a képzeletüket a legmagasabb szintekig.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via pinterest.com

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics