Itt is megtalálsz minket:

Egy zöld paradicsom hotel

Egy zöld paradicsom hotel – Nemigen! Magazin
Atlas Hotel - Vietnam

Közért

Egy zöld paradicsom hotel

Az Atlas Hotel egy zöld paradicsom Hoi An vietnámi városban. Az ősi város az UNESCO világörökség része. A beruházás ötvözi az ősi város varázsát, a helyi építészeti stílust és tájépítészetet, tehát az összekapcsolt zöldfelület, a zöldterület és az építménynek a térbeli megvalósulását, hogy a vendégek kapcsolatot tudjanak teremteni a természettel.

A vendékek részére fenntartott 48 szoba – a hálót és a fürdőszobát is beleértve -, teljes összeköttetésben van az udvarral. Minden szoba kisebb valamivel egy átlagos hotelszobánál, mégis kiterjedtebb az építészeti stílusnak köszönhetően.

Az építmény téglái, a homlokzata is homokkőből van, ami helyi bányászat eredménye, a növények pedig az egész homlokzatot benövik az erkélyek mentén. A növényzet nemcsak a napfénytől véd árnyékával, hanem a tisztább és hűsebb levegőt átengedve hűti a szobát, csökkentve a légkondicionáló használatát.

Ez az integrált építmény elősegítette az ősi város, Hoi An megfiatalodását, cserébe megkapta a város hangulatát és a környezet szépségeit.

via designboom.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Közért

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics