Itt is megtalálsz minket:

Ti miben viszitek az ebédet a munkahelyre?

Dizájn

Ti miben viszitek az ebédet a munkahelyre?

Leáldozott a műanyagzacskók, cipős dobozok, szatyrok és a zsíros papírzacskók kora!

Chris Place és Will Matter dizájnerek felfigyeltek egy piaci résre, miszerint az emberek többsége, akik otthonról hordanak ebédet maguknak, mindenféle szedett-vetett módon juttatják el munkahelyre az ételes dobozaikat.

Ennek tükrében megalkottak egy környezetbarát, esztétikus és sokoldalú moduláris lunchbox-ot, ami teljesen szivárgásmentes, két kisebb és egy közepes méretű, mikrózható és kompakt módon egymásba csúsztatható ételes dobozt, valamint evőeszközöket, vagy tetszés szerint pálcikákat tartalmaz. Maga a lunchbox lenyitható teteje tálcaként is funkcionál, mely könnyen tisztítható, így irodai asztalunk sem lesz feltétlenül lekajálva.

Okos ételhordó - Nemigen! Magazin

A Prepd névre hallgató smart lunchbox-hoz ezen felül készítettek egy alkalmazást, mely egy komplex receptekkel teli könyvtárat tartalmaz, profi szakácsok és táplálkozási szakértők által összeállítva. Így, ha a Prepd alkalmazását használva készítjük el ételeinket, akkor folyamatosan logolja a kalóriabevitelt és részletes táplálkozási információkat gyűjt össze számunkra, mellyel könnyebben követhetjük a diétánkat.

Okos ételhordó - Nemigen! Magazin

60 $, azaz megközelítőleg 18 ezer Ft-ért már a miénk is lehet!

Jó étvágyat hozzá!

 

via getprepd.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics