Itt is megtalálsz minket:

A természet hullámai

Dizájn

A természet hullámai

A montreali Mathieau Le Sourd, azaz Maotik egy magával ragadó, valós adatokat bemutató interaktív installációt tárt elénk. Az óceán hullámai inspirálták őt.

A FLOW nevű multimédiás környezet költői és játékos érzéki tapasztalatokat ad nekünk. A tengerszint emelkedését és süllyedését utánozza, az esztétika elveit követve. A vizuális látványt a páratartalom, a hőmérséklet, az ár-apály jelenség, vagyis a hold vonzása, valamint kiállítótérben elhelyezkedő nézők befolyásolják.

Az installáció Ausztriában, Linzben volt megtekinthető az Ars Electronica fesztiválon. A megvalósításhoz nyolc különböző 1080p HD aktív, stereo-képes Barco Galaxy NH-12 projektort használtak. A „deep Space” projekt egy 16×9 méteres kép, amely betöltötte a falat és padlót az Ars Electronica kiállítótermében.

Az alkotás, a virtuális absztrakt univerzum magába zárta a nézőt, hogy megélhesse álmait, kifejezze önmagát a valós idejű digitális adatokban.

 

via designboom.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics