Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

Elektromos mini motor városi örökmozgóknak

Elektromos mini motor városi örökmozgóknak - Nemigen! Magazin

Dizájn

Elektromos mini motor városi örökmozgóknak

Megjelent a költséghatékony, környezetbarát városi mobilitást megkönnyítő legújabb eszköz, mely első sorban a munkába és a munka ideje alatt is mindig rohanó fiatalokat célozta meg.

A Motochimp egy elektromos meghajtású mini motor, mely közel 30 km/h sebességre alkalmas, így lehet vele azért szakítani a járdákon a gyalogosok nagy örömére.

Egy 48 V-os, 350 W-os hátsómeghajtású elektromos motor gyorsítja fel a kétkerekűt. Töltési ideje cirka egy óra, melyet a szokványos elektromos kábellel tehetjük meg, ami az ülés alatt van feltekerve és elrejtve. Teljes töltöttséggel kb. 60 km-t tudunk megtenni.

A motor klasszikus és egyben divatos teste egy megerősített alumínium vázra épült, több színben is kapható. A teljes hossz pedig megközelítőleg 1 méter.

A Motochimp-be rengeteg okos, azaz smart adottságot építettek. Indítása a hagyományos kulcs helyett, egy érintésmentes digitális gyújtáskapcsolóval működik, melyet egy rádiófrekvenciás azonosítási technológiával fejlesztettek ki, így csak a tulajdonoshoz tartozó digitális azonosítóval indul motor.

Nem tudjuk eldönteni a szerkesztőségben, hogy játék, vagy hasznos eszköz! Szerintetek?

 

via motochimp.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics