Itt is megtalálsz minket:

Magazin borító és belívek kiadványszerkesztése és grafikai tervezése

3 Mangó - Kiadványtervezés

Szakmai blog

Magazin borító és belívek kiadványszerkesztése és grafikai tervezése

MAGAZIN KIADVÁNYSZERKESZTÉS

A negyedévente megjelenő Sminkelj! Magazin őszi számának teljes körű layout tervezésére, a belívek tördelésére és a tartalom megtervezésére kaptunk megbízást. Igazi összetett kiadványszerkesztés a munka minden fázisával együtt.

A korábban megjelenő első szám arculatát kellett frissíteni, letisztulttá, ugyanakkor a mai magazinok világában versenyképessé formálni. Fiatalos és dinamikus megjelenést a képek hangulatával, a tipográfia megválasztásával és a tördelés módjával tudtunk elérni. Az alábbi példán szemléltetjük a korábbi, már megjelent első példányt és az általunk készített terveket, így szembetűnő, hogy mennyire fel lehet frissíteni egy kiadvány megjelenését a kiadványszerkesztés szakavatott és fiatalos látásmódjával.

A kiadványszerkesztésre 3-4 napunk volt, mert a nyomdai leadási határidő fix volt és a megbízó későn talált ránk, de természetesen nincs lehetetlen és így még nagyobb kihívás volt számunkra 44 oldalnyi anyagot megszerkeszteni, megtervezni és nyomdakész formában leadni.

A KIADVÁNYSZERKESZTÉS TÖKÉLETES LAPTERVVEL SZINTE GYEREKJÁTÉK

Kitűnő laptervet kaptunk a megbízónktól, mely a kiadványszerkesztés világában ritka kincs. Következetesen és logikusan volt összeállítva a 40 oldalnyi tartalom az excel táblázatban és ugyanilyen logikusan a végleges anyagok mapparendszere.

A kiadványszerkesztés során 99%-ban szabad kezet kaptunk, így igazán öröm volt együtt dolgoznunk a megbízónkkal és természetesen nem is okoztunk csalódást! A magazin kiadványszerkesztése és grafikai tervezése határidőre elkészült és mára már le is lett gyártva 1000 példány.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó - Kiadványszerkesztés

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics