Itt is megtalálsz minket:

Folyamatábra, infógrafika és piechart, azaz diagram grafikai tervezése

Folyamatábra, infógrafika és piechart, azaz diagram grafikai tervezése - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Folyamatábra, infógrafika és piechart, azaz diagram grafikai tervezése

Timeline – avagy mutassuk be egy vállalkozás történetét és mérföldköveit egy idővonalon

Az idővonal segítéségével vizuálisan könnyen és megjegyezhetően tudjuk szemléltetni egy vállalkozás fontos pillanatait. Sokkal látványosabb, mint egy táblázat, vagy a honlapra kirakott szövegesen felsorolt adathalmaz, nem beszélve arról, hogy növeli a cég színvonalát.

Infógrafika – így lehet szakítani a szürke táblázatkezelők prezentálásának világával

Egy infógrafika mindig látványosabban szemlélteti a sok adat által sorokba és cellákba rendezett táblázatok számait. Játékosan ugyan, de a vizuális memóriát 100%-ban kihasználva lehet prezentálni szinte bármilyen mennyiségű információt. Ez mind a prezentáló, mind a befogadó fél számára megegyszerűsíti és érthetőbbé teszi az üzenetet.

Piechart – egy szelet pite adatokkal

A kördiagram szeletei arányaiban tökéletesen illusztrálják az adatokat, ugyanakkor az arculati elemeket felhasználva impulzív formában lehet üzenetet és adatot közölni, akár kiadványban, vagy online felületen, esetleg egy-egy prezentáció során.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív infógrafikáját, idővonalát!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics