Itt is megtalálsz minket:

Grafikai trendek 2018: Tönkretett hatás

3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Grafikai trendek 2018: Tönkretett hatás

A rombolás művészete

Elmondhatjuk, hogy a grafikai tervezők néha a túl sok kreatív munkától a „rombolás művészetének” megszállottjai lesznek, azaz így lazítanak. Tehetségükkel és kreativitásukkal képeket "tesznek tönkre", hogy ezzel szórakoztassák szűk, szakmai körüket, hisz kevesen értékelik ezeket a megoldásokat. Majd szép lassan ebből a hatásból egy stílus irányzat alakult.

Minden, ami magában foglalja a fröcskölést, karcolást, széttépést, törést vagy bármit, ami a kompozíció esztétikáját tönkre teszi, modernnek számít 2018-ban. Persze ne tévesszük össze az online világban népszerű mémek ezreivel, de egy kis kreativitással már-már művészi megoldások is születhetnek.

Izgalmas, ugyanakkor egy nagyon nehéz és határozott kreativitást igénylő stílus. A divat világa imádja. Egyértelműen fiatalos, lázadó megoldás!

via pinterest.com

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics