Itt is megtalálsz minket:

Grafikai trendek 2018: „Glitch” hatás

Design trendek 2018: „Glitch” hatás - 3 Mangó blog
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Grafikai trendek 2018: „Glitch” hatás

"Glitch" hatás

A sérült kép, azaz a glitch hatás manapság az egyik legnépszerűbb látvány a grafikai tervezés és kiadványtervezés világában. Úgy tűnik, hogy ami egyszer idegesítő, zavaró volt az emberek számára az most valóban egy kívánatos effektté vált, bár nyilvánvalóan a horror filmek szerelmesei már évek óta ismerik ezt a témát.

2018 egy olyan év, amelyben a sérült képek nagy hatással vannak a grafikai tervezés világára. Ezek akár alakíthatják a print világ arculatát is és a magazinok, katalógusok lapjain is visszaköszönhet. Nyilván egy progresszív stílus, viszont ha sikerül kontextusba helyezni egy kiadványban, akkor nagyot tud ütni és a figyelem megfelelő fókuszálásával egy tuti layout megoldás, akár egy hirdetéshez, akár csak egy magazin oldalpár egyik oldalának esztétikus kitöltésére.

Legyetek bátrak, használjátok!

via pinterest.com

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics