Itt is megtalálsz minket:

A kiadványszerkesztés történelmének fontosabb mérföldkövei #3

A kiadványszerkesztés történelmének fontosabb mérföldkövei #3 - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A kiadványszerkesztés történelmének fontosabb mérföldkövei #3

1994-ben megjelenik a LaTeX dokumentum leíró nyelv, mely népszerűvé válik, bár kevésbé felhasználóbarát, hiszen programozás tudást megkövetelő kiadványszerkesztő program.

Szintén 94-ben az Adobe bemutatja a PageMaker kiadványszerkesztő szoftvert.

Az egyik legfontosabb mérföldkő 1999, amikor megjelenik az Adobe InDesign dtp program, mely az eddig szinte monopolhelyzetű QuarkXPress szoftverrel képes versenybe kelni.

Ennek a folyamatnak köszönhetően a világon megszámlálhatatlan emberhez eljutnak a dtp programok, ami során kialakul a kiadványszerkesztés azon társadalma, mely magába foglalja a kisvállalati titkárnő szövegszerkesztővel végzett „kiadványszerkesztői” munkáját, az önjelölt grafikuson, a szabadúszó kiadványszerkesztőkön át egészen a hivatásos grafikai tervezők és kiadványszerkesztőkig.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics