Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

Rólunk

Borítókép - 3 Mangó Blog

3 Mangó Blog! Sok-sok dizájn és typo! A typo-t nagyon szeretjük! És a közért közérdekű, mert az hasznos lehet. Talán jellemformáló.. vagy csak hasznos!

Igyekszünk a legújabb igényes, művészi, érdekes őrültségeket, aktualitásokat összekukázni a világból, vagy épp saját házunk tájáról kiadványtervezői tapasztalatokat, hogy itt egybegyűjtve mindenki élvezhesse a látványos fotósorozatokat, vagy legújabb, trendi dizájner alkotásokat.

Esetleg informálódj, okulj, hogy mi a menete egy 16+4 oldalas, 4+4 színben legyártott katalógus, brosúra vagy bármilyen egyéb kiadvány megtervezésének és elkészítésének a kiadványszerkesztési folyamata!

szerkesztő

T. Attila

Attila több, mint 12 éve tervezőgrafikus és tipografomán. Mesterien lavíroz a megrendelő igényei és az aktuális trendek között, hogy a vezető stílusvonalakat követve ízléses, vizuálisan lehengerlő és marketing-szempontból is hatékony munkát adjon ki a kezéből. Sebessége és türelme utolérhetetlen.

szerkesztő

Dio

Diogenész után röviden Dio.

Az állatvédelem élharcosa, kristálytiszta logikával győzi meg a kétlábúakat, hogy a környezetünkre és az állattársainkra szükség van, azért hogy harmóniában élhessünk egymással.

Érvei kikezdhetetlenek, verbális képességei arisztotelészi magaslatokba emelik őt.


Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics