Itt is megtalálsz minket:

Térelválasztó trendy irodák számára

Dizájn

Térelválasztó trendy irodák számára

A 2016-os kölni bútor vásáron mutatták be először a japán Kokuyo bútorgyártó cég által tervezett merész, ám de nagyon stílusos megoldást az irodai térelválasztásra.

terelvalaszto-trendy-irodak-szamara-nemigen-magazin-05

A koncepció azon az elképzelésen alapul, hogy legyen újragondolva az irodai négyzetes táblák zord, túlságosan szeparáló világa és hozzon létre egy olyan környezetet, mely ösztönzi a kreativitást.

Így lettek gördülékenyre tervezve a térelválasztó táblák, melyek nem csak modern, kreatív és dinamikus miliőt teremtenek az irodában, hanem mobilitásuknak köszönhetően szabadon alakíthatóak, továbbá a megszokott linearitást teljesen átértelmezik, mely inspirálóan hat az emberre.

terelvalaszto-trendy-irodak-szamara-nemigen-magazin-08

Természetesen a térelválasztó panelekhez egyedi bútorokat is tervezett a cég, így nem kell szétfűrészelnünk a meglévő íróasztalunkat. Ezek kialakításakor figyelembe vették, hogy szabadon alakíthatóak legyenek, így réseket helyeztek el a bútorokba, melyek nem csak a panelek tárolására és rögzítésére adnak lehetőséget, hanem akár a kerékpárt is lehet tárolni benne.

 

via designboom.com

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics