Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

Letisztult céges brosúra készítés, infógrafika tervezés a jobb szemléltetés szempontjából.

Letisztult céges brosúra készítés, infógrafika tervezés a jobb szemléltetés szempontjából. - Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Letisztult céges brosúra készítés, infógrafika tervezés a jobb szemléltetés szempontjából.

Befektetési szolgáltatást bemutató brosúra grafikai tervezése, látványos adatábrázolás infógrafika készítésével.

A megbízó kikötése csak annyi volt, hogy a logó színeit (arany árnyalatai) használva készítsünk egy letisztult, elegáns, prémium hangulatú brosúrát, melyben prezentálni tudják pénzügyi szolgáltatásaikat.

A méret volt ezenkívül egyedüli megkötés, illetve a terjedelem. A5 méretben készült, 4 oldal terjedelemben. A szöveges blokkokhoz megkötés volt még továbbá egy-egy kép elhelyezése.

A kiadványszerkesztés és a munka folyamata:

Általában brief-ből dolgozunk, mint jelen esetben is. A kapott word doksiban oldalanként fel volt tüntetve a tartalmi rész. A képeket pedig tetszés szerint ránk bízták, így a cég weblapjáról töltöttünk le nagyfelbontású business hangulatú Stock fotókat. Ezt követően a megrendelőnek mindig készítünk 3 különböző tervet, melyből akár összemoshat is elemeket, vagy csak tetszés szerint egyet kiválasztva tovább visszük az irányt. Majd végeredményként egy nyomdai paraméterek alapján kilőtt .pdf fájlt kap az ügyfél, melyet már csak küldeni kell a nyomdába.

Infógrafika tervezése:

Excel táblázatban kaptunk nyers adatokat, melyet kért a megrendelő, hogy a 3. oldal tetején tüntessük fel. Nos, általában az adatábrázolás egy nehezen és kényelmetlenül értelmezhető egy szürke, vonalakkal határolt táblázatban, így a látványos és jól bevált módszert alkalmaztuk és igyekeztünk látványosabb formában szemléltetni a hozamok növekedését.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics