Itt is megtalálsz minket:

A kiadványszerkesztés történelmének fontosabb mérföldkövei #1

A kiadványszerkesztés történelmének fontosabb mérföldkövei #1 - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A kiadványszerkesztés történelmének fontosabb mérföldkövei #1

1985 a kiadványszerkesztés első mérföldköve, amikor az Adobe Systems bemutatja a PostScript lapleíró nyelvet és a hozzá készített méretezhető Type 1-es betűkészletét.

Ugyanebben az évben (1985) az Apple piacra dobja a Laserwriter nyomtatóját, mely a PostScipt nyelvet használja, valamint megjelenik Az Aldus PageMaker kiadványszerkesztő szoftver, mellyel egy felhasználóbarát grafikus felületet biztosítanak a tervezőknek, kiadványszerkesztőknek.

1987-ben kiadják a MS Windows 2-es verziójához is az Aldus Pagemaker kiadványszerkesztő programot.

A kiadványszerkesztés következő fontosabb mérföldköve az 1987-ben történt, amikor is megjelenik a QuarkXPress fejlettebb, könnyen és gyorsan kezelhető kiadványszerkesztő szoftvere az Apple Macintosh felületre és hosszú évekre monopolhelyzetet ér el a kiadványszerkesztő programok piacán, hiába több hiányossága és gyengesége volt.

Folyt. köv..

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics