Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

Katalógus, brosúra, magazin vagy leporelló készítés – a tervezés folyamatai ugyanazok

Katalógus, brosúra, magazin vagy leporelló készítés - a tervezés folyamatai ugyanazok- Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Katalógus, brosúra, magazin vagy leporelló készítés – a tervezés folyamatai ugyanazok

Azaz, hogyan kezdjünk el kiadványt tervezni?

Mindenféle/fajta kiadványtípusnál (leporelló, brosúra, katalógus, magazin készítés) végigjárjuk ugyanazt az utat, azaz készítünk egy kiadványtervet.

A tartalmi elemek (szöveg, képek) ismeretében az oldalak kidolgozásával kezdjük. Értelemszerűen az oldalak tartalmazzák képi, szöveges és grafikai dizájn elemeket. Ismernünk kell a célközönséget, a tervezendő brosúránk vagy katalógusunk célját, továbbá a nyomdai paramétereket is előre definiálnunk kell (mérete, kötés típusa, nyomtatás módja).

Például tudnunk kell, hogy a megrendelt munkát síkra nyithatóra, vagy kézben tartva olvashatóra tervezzünk. Egy festményeket bemutató portfolió kiadványt célszerű síkra nyithatónak, vagy hajtogatott leporellónak tervezni, míg egy terjedelmes, szöveges kiadvány más kötészeti formákat követel meg.

Így történik a kiadványtervezés egyes fázisai. Specialitásunk a katalógus készítés, prospektus készítés, leporelló és brosúra készítés.

A cikk következő része..

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics