Kiadványtervezés:

katalógus grafikai tervezése.

Katalógus tervezés

― Kézzel fogható megjelenés.

Lehet szó akár termékkatalógusról, műszaki katalógusról vagy irodai katalógusról, minden esetben figyelembe vesszük a megrendelő vállalkozás profilját és ennek tükrében alkotjuk meg a kiadvány arculatát. Szem előtt tartjuk, hogy jól átlátható tartalmat tervezzünk, egy önmagát eladni képes megjelenéssel, arculattal.

A katalógusról általánosságban

Katalógus leggyakrabban valamilyen részletes ismertetés céljából készül. Terjedelmét tekintve lehet egészen nagyobb kiadvány, így kiterjedhet a termék vagy szolgáltatás aprólékos bemutatására, számadatok vizuális ábrázolására infógrafikák segítségével. Akciók, események mérföldköveinek ismertetésére, kiállítások remekműveinek képi és szöveges ábrázolására, továbbá bármilyen speciális megjelenés reprezentálására.

Mitől katalógus a katalógus?

Egy igazán jól megtervezett katalógus már el is adta a terméket. Egy ilyen kiadványban van hely a layout-tal játszani, ezért itt szeretjük a legjobban, ha szabad kezet kapunk és akkor tudunk tervezni egy igazán megnyerő, magas színvonalú megjelenést a katalógusnak. Amire szükségünk van, hogy megkapjunk minden részletes leírást és nagy felbontású termékfotót, esetleg cégismertető információkat, valamint a csapatról, vezetőkről vagy értékesítőkről leírást, fotókat, továbbá egy iránymutatást, hogy a kiadvány tartalmát tekintve hogyan épüljön fel.

Ezen felül már csak rajtunk áll a csoda! Egy igazán szép szövegformázással, tördeléssel, egy katalógus layout tervezésével, az általad küldött szöveges tartalmat és képeket összegyúrva megkapjuk a csodaszép Hellofuture katalógusunkat!

A kiadványtervezés folyamata – azaz hogy tervezünk és készítünk katalógust, brosúrát, magazint, vagy leporellót – 3 cikkben.

Portfólió: Izgalmas utazás!

Hihetetlenül inspiráló és izgalmas utazás volt számunkra néhány munkánk, melyeket szeretnénk megosztani mindenkivel.
Inspirálódjon – várjuk az ötleteit, hogy elkezdhessük a közös munkát.

Helló!

Kérjen ajánlatot!

Küldje el a paramétereket.
A levelet Attila fogja feldolgozni és hamarosan az árajánlattal együtt jelentkezik!