IOTA publikáció, brosúra

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés.

Ezt a kiadványt az IOTA (Európai Adóigazgatások Szervezete) megbízásából készítettük, melyet első körben online publikációnak terveztünk. A meglévő kiadványok arculati frissítésére kaptunk megbízást és instrukciónak a következőt kaptuk: “Jelenleg egy e-book kiadásán dolgozunk és annak szeretnénk az eddigiekhez képest professzionálisabb, vonzóbb designt adni.”.

A Disruptive Business Models publikáció 15 ország adóigazgatóság vezetőinek a szakmai publikációja, mely emiatt meglehetősen kötött kiadványszerkesztést és tördelést követelt meg. Ennek megfelelően a cikkeket két hasábos szerkesztéssel készítettük el, melyek tömörségét olykor egy-egy diagram vagy kisebb infógrafika oldotta. A címeknél és a publikáció írójának bemutatásánál kaptunk némi szabad kezet, így ott próbáltunk egyedi grafikai és layout megoldásokkal elérni, hogy a tömör szakmai publikáció mivolta mellett legyen a kiadványban valami professzionális, letisztult és modern megjelenés.

Annyira jól találkozott a megrendelő igénye és az általunk elképzelt és tervezett online publikáció, hogy nem csak online formában jelent meg, hanem végül nyomtatott kiadványt is készítettek belőle.

“Szervezetünk csak nemrégiben kezdett dolgozni Attilával, de már az első megbízásnál lenyűgözött minket a gyorsaság és a minőség ahogyan dolgoznak. A gyorsaságot nem is csak a határidő betartásában, sőt annak korábbi teljesítésében tapasztaltuk meg, de abban is, hogy kéréseinket milyen hamar megértették, sőt továbbgondolták. Mindezek eredményeképp már első közös termékünk olyan magas színvonalon készült el, hogy a kiadvány minden korábbi népszerűséget meghaladva nemcsak 44 európai régióban található tagországunkban, hanem Amerikában, Afrikában és Ázsiában is olvasókra talált.” (2017)

Ágnes Kővágó

Communications and Publications Specialist
Intra-European Organisation of Tax Administrations
IOTA logo

PROJEKT INFÓK

  • Magazin
  • Print megjelenés
  • Borítótervezés
  • Tördelés
  • Gazdasági publikáció