Tax Tribune Magazin

Kiadványtervezés, kiadványszerkesztés

A magazin tervezésekor fő szempont volt, hogy egy könnyed megjelenésű, magazinos arculatú kiadványt tervezzünk, ugyanis az IOTA számára eddig tervezett kiadványaink zöme tömény szakmai, gazdasági publikációkat összefogó brosúrák, online publikációk voltak.

A Tribute Tax magazin alap layout elképzelése, hogy kövesse az IOTA arculati színeket, ezen felül merőben térjen el a megszokott megjelenéstől, így nagy hangulatképekkel, illetve sok kisebb képpel törtük meg a sokhasábos tördelést. A címsorokat (főcím, alcím) is felosztottuk és egy szép formázással tettük látványosabbá.

Infógrafikát is terveztünk az egyik cikkhez, ahol hónap beosztású idővonallal kellett ábrázolni a katolikus ünnepek történelmi áttekintését.

A világ sok országában megjelent a magazin, úgy hallottuk nagyon szuper fogadtatása volt!

“Szervezetünk csak nemrégiben kezdett dolgozni Attilával, de már az első megbízásnál lenyűgözött minket a gyorsaság és a minőség ahogyan dolgoznak. A gyorsaságot nem is csak a határidő betartásában, sőt annak korábbi teljesítésében tapasztaltuk meg, de abban is, hogy kéréseinket milyen hamar megértették, sőt továbbgondolták. Mindezek eredményeképp már első közös termékünk olyan magas színvonalon készült el, hogy a kiadvány minden korábbi népszerűséget meghaladva nemcsak 44 európai régióban található tagországunkban, hanem Amerikában, Afrikában és Ázsiában is olvasókra talált.”

– Ágnes Kővágó,

Communications and Publications Specialist,

Intra-European Organisation of Tax Administrations

PROJEKT INFÓK

  • Magazin
  • Print megjelenés
  • Borítótervezés
  • Tördelés
  • Gazdasági publikáció
  • Infógrafika