KRE felvételi tájékoztató

Kiadványtervezés, kiadványszerkesztés.

A Károli Gáspár Református Egyetemmel immáron második éve (2018-2020) dolgozunk együtt. Teljes körű grafikai támogatást nyújtunk az egyetem PR és marketing csoportjának. Nagyon szeretünk velük együtt dolgozni, mert tökéletes összhangot alakítottunk ki a marketing szakreferensekkel, így rugalmas, gyors és következetes a kommunikáció.

Nem rég készültünk el a 2020-as felvételi tájékoztatókkal, hogy az Educatio Kiállításra már frissen és ropogósan adhassák a kezükbe a Károli után érdeklődőknek. Idén 5 kar (BTK, ÁJK, TFK, HTK, SZEK) jelent meg brosúrával, tavaly még csak négy volt. A kiadványok változó terjedelműek. A legrövidebb 24 oldal, a legterjedelmesebb a BTK füzete 76 oldallal. A5 méretű, fekvő tájolású.

A kiadványok borítójának belső oldalán rövid kis ajánlással kezdtünk, melyeket ikonokkal tettünk látványosabbá, valamint az utolsó oldalakon is az információs résznél szintén ikonok teszik tagoltabbá a sok adatot, dátumot, helyszínt.

Az utolsó oldalon pedig a felvételi menetrend lépéseit pedig egy infógrafikával igyekezetünk könnyebben emészthetővé tenni.

Ezenfelül az Educatio Kiállításra az egyetem teljes körű stand dekorációjának grafikai támogatását is a 3Mangó készítette, melynek arculata összhangban volt a kiadványokon visszaköszönő grafikákkal.

Továbbá rendszeres feladatunk még a felvételi hirdetési kampány anyagainak (köztéri hirdetések, járműgrafikák és banner-ek) grafikai támogatása is.

PROJEKT INFÓK

  • Felvételi tájékoztató
  • Brosúra
  • Borítótervezés
  • Tördelés
  • Infógrafika