Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

A négylábúak nem szelfiznek és slussz!

A négylábúak nem szelfiznek! – Nemigen! Magazin

Fotó

A négylábúak nem szelfiznek és slussz!

A National Geographic felkérte a Heads Propaganda nevű ügynökséget, hogy készítsen egy plakát sorozatot a Nat Geo magazin népszerűsítéséhez. A témája pedig legyen az állatok és a szelfizés. Nehéz fába vágták a fejüket, ugyanis a projekt már ott megakadt, hogyan vegyék rá az állatokat a mobiltelefonok használatára?!

Miután a kétlábúak világában olyan elterjed lett ez a fura hóbort, hogy vécékben, fürdőkben és egyéb illemhelyeken tükörben fotózzák önmagukat, úgy gondolta a Nat Geo, hogy mi, azaz a négylábúak is partnerek leszünk ebben az új keletű agymenésben.

Természetesen végül konstatálták – az állati együtt mi ugyan nem működünk jegyében! – kizárólag a Diomedia kreatív ügynökség dizájnereivel lehet csak megrajzoltatni a plakátokat, mert néhány próbálkozás után rájöttek, hogy nincs a többségünknek opponálható, azaz szembefordítható hüvelykujjunk a mobil kézben tartásához és nyomogatásához. És még a szándék és az akarat hiányának fontosságát nem is említettem! Nos… mi négylábúak nem fotózkodunk és slussz!

Arról nem is beszélve, hogy medve kolléga az első kattintással sikeresen, mélyen húzódó barázdát villantott volna a kecses karmával és kivégezte volna a mobilt! Nem mellesleg üzenik a szürke hátúnak, hozza vissza az almás mobilt, mert az nem olyan alma…

Ilyenek lettek:

 

via fubiz.net, instagram


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Fotó

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics