3MANGÓ

Kiadványtervezés | Grafikai szupport

Grafikai tervezés és kiadványszerkesztés
reklámügynökségek, grafikai stúdiók, vállalkozások, magánszemélyek részére.

Kik vagyunk?

Ismerje meg a tervezőket!

A 3Mangó egy fiatal, kreatív képzőművészekből alakult csapat,
akiknek irigylésre méltó módon a hobbijuk a munkájuk ― …így könnyű virtuóznak lenni!

Tóth Attila

Tervezőgrafikus, kiadványtervező

Dio

Kintlévőség kezelő

Elégedettség néhány szóban

Ügyfeleink visszajelzése és véleménye a legfontosabb számunkra és ez alapján merjük bátran állítani, hogy az elégedettség mérlege 100%!

Köszönjük ügyfeleinknek a konstruktív, közös munkát!

Szlávecz Boglárka

“Az Influencer Magazin grafikai elkészítéséhez olyan partnert kerestünk, aki vagány, korszerű megjelenést tud kölcsönözni a kiadványnak. A határidő feszessége ellenére már az első egyeztetésen megszületett a magazin arculata, rá három hétre pedig nyomdába került a 40 oldalas magazin. A 3Mangó csapatától precizitást, gyorsaságot, kreatív ötleteket és rengeteg technikai segítséget kaptunk. A közös munka sikerét jól példázza, hogy az Influencer Magazin a legjobb hazai pr projekteket díjazó versenyen, a Prizma Kreatív PR-Díjon (2017) Arany díjat nyert Információs kiadvány/brosúra kategóriában.”

vezető kommunikációs szakértő, Influencer Magazin főszerkesztő
SAKKOM Interaktív online marketing + pr ügynökség

Ms. Réka Timár

“Engedd meg, hogy megköszönjem azt a rengeteg munkát, amivel egy ilyen szépséges kiadványt sikerült összeállítanunk. Mindenkinek nagyon-nagyon tetszik, és örülünk neki, hogy céljainknak megfelelően egy fiatalos, friss és trendi anyagot kaptunk. Bevallom, kicsit kételkedtem az elején, hogy bírni fogod-e türelemmel azt a számtalan javítást, átírást, amit tudom, hogy mindig kérünk, de nagyon jól viselted a megpróbáltatásokat, és valóban úgy történt, ahogy az elején ígérted: addig dolgoztál az anyagon, amíg olyan nem lett, amilyet szerettünk volna – hálás köszönetünk ezért! Továbbá, én nagyon szerettem veled dolgozni, könnyű és gyors volt a kommunikáció, szóval élvezetes munka volt így együtt!”

Program Manager
Energy Regulators Regional Association (ERRA)

Ágnes Kővágó

“Szervezetünk csak nemrégiben kezdett dolgozni Attilával, de már az első megbízásnál lenyűgözött minket a gyorsaság és a minőség ahogyan dolgoznak. A gyorsaságot nem is csak a határidő betartásában, sőt annak korábbi teljesítésében tapasztaltuk meg, de abban is, hogy kéréseinket milyen hamar megértették, sőt továbbgondolták. Mindezek eredményeképp már első közös termékünk olyan magas színvonalon készült el, hogy a kiadvány minden korábbi népszerűséget meghaladva nemcsak 44 európai régióban található tagországunkban, hanem Amerikában, Afrikában és Ázsiában is olvasókra talált.” (2017)

Communications and Publications Specialist
Intra-European Organisation of Tax Administrations

Lábos Anna

“Az Interaktív sminkeskönyv egy valóra váltott, csodaszép álom. Egy olyan álom, ami rengeteg hétköznapi nőnek segít majd a hétköznapokban. Attila köszönöm a végtelen türelmet, és a csodaszép végeredményt ami magáért beszél. “

főszerkesztő
Interaktív Sminkeskönyv

Balogh Beáta

“A 3Mangó csapatát kértük fel a Minden Nap Németül magazin kiadványszerkesztésére és a teljes brand logójának megtervezésére. Végeredményképpen kiváló munkát kaptunk, a magazin külleme pedig egyszerűen fantasztikus. A vevőink is elégedettek a magazinnal, mindenki csak dicséri a kiadvány megjelenését!”

főszerkesztő/tulajdonos
Minden Nap Németül magazin

Kovásznay Dóra

“Amiért szeretek veletek dolgozni, mert megbízható, gyors és látványos, szép munkát kapunk minden esetben. Kreatív, fiatalos, lendületes, friss! És nem utolsó sorban nagyon segítőkész, kedves hozzáállás!!! Biztos, hogy a jövőben is veletek szeretnénk dolgozni!”

ügyvezető
Grox Hungária Kft.

Varga Csaba

“Attila egy nagyon kedves és segítőkész partnerünk, akivel már sok közös munkán túl vagyunk, így biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódást okozni.”

ügyvezető
Inflex Studio

Kocsis Anna

“Ha komoly látványtervre van szükségünk, akkor csak a 3 Mangó jöhet szóba! A Magic Hair kapszula új csomagolásának és legfrissebb termékünknek is a 3 Mangó csapata készítette a látványtervét. Hihetetlenül gyors, rugalmas, precíz munkát végeznek.”

Marketing Manager
White Hair Group

Kozarek Andrea

„Ha precíz, megbízható grafikusra van szükségünk egy kampányhoz, Attila és a 3 Mangó biztos pont. Nagyon szeretünk velük dolgozni, hiszen pontosan értik, mit akarunk, tökéletesen kivitelezve és mindig időben (sőt!) kapjuk meg az anyagokat. Sok-sok projekten dolgoztunk már együtt, és a mérleg 100%-os. Ügynökségként tudjuk, hogy ez mekkora kincs.”

szakmai igazgató
SAKKOM Interaktív online marketing + pr ügynökség

Horváth Csaba

“Attilával együtt dolgozni igazi élmény. Pontos, megbízható, igényes munkája elengedhetetlen részévé vált a cégünk marketing részlegének. Mind szakmai, mind emberi szempontból kiválóan tudunk együtt működni, már évek óta.”

marketing menedzser
Vidanet

Sipos Szabó Emese

“Miért mindig a 3 Mangót választom immár 3 éve? Azért mert Attila türelmes velem, akkor is elkészíti az ötleteimet, ha nem tudom megfogalmazni az elképzelésemet. Mindig sikerül neki megteremteni azt az elképzelést amit szeretnék. A megálmodott ötleteimet tökélyre fejlesztette.”

Kisvállalati mentor

Rigó Ágnes

“A 3Mangó profi, megbízható, pontos. Újabb és újabb kéréseimet gyorsan teljesíti. Ja, és nem utolsó sorban: türelmes!”

Cégtulajdonos
Sziget Aranya

Lábos Anna


“Attilával az első közös munkánk a Sminkelj! Magazin őszi számának tördelése, grafikai kivitelezése volt. A visszajelzéseink nem csak pozitívak,- az eladásaink is szemmel láthatóan megnövekedtek. Azóta is együtt dolgozunk. Az elkészült munkák igényesek, egyediek.”

Cégvezető, főszerkesztő
Online Beauty Kft.