Itt is megtalálsz minket:

A Word, a Powerpoint és a Publisher nem profi kiadványszerkesztő program! Ezt ne feledjük!

A Word, a Powerpoint és a Publisher nem profi kiadványszerkesztő program! Ezt ne feledjük! - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A Word, a Powerpoint és a Publisher nem profi kiadványszerkesztő program! Ezt ne feledjük!

Természetesen vannak olyan funkciói, előre elkészített sablonjai, melyekkel összeállíthatunk egy-egy meghívót, oklevelet vagy brosúrát, de mindezt csak a vállalati belső party előkészítése alkalmából ajánljuk. Sokan abba a hibába esnek, hogy a grafikai tervezés és a kiadványszerkesztés árán szeretnének spórolni és úgy döntenek, elkészítik maguknak a kiadványt, vagy esetleg segítséget kérnek egy nem szakavatott ismerőstől, aki nagyon ért a számítógépekhez és lehet, hogy vért izzadva el is készíti a munkát, de nem biztos, hogy tisztában van a kiadványszerkesztés alapszabályaival, a tipográfiai szabályokkal és a nyomdai leadási paraméterekkel. Az esztétikáról már nem is beszélve!

Ilyenkor történik az, hogy a késztermék teljesen mást ad vissza, mint a monitor előtt „megtervezett” kiadvány, ugyanakkor már a nyomdában legyártott anyagokat nem lehet újratervezni és újragyártatni anyagi kár és vesztesség nélkül.

Ezért javasoljuk mindenkinek, aki egy kicsit is igényes és a piacon helytálló katalógust, brosúrát, vagy bármilyen más kiadványt szeretne elkészíttetni, hogy fogadjanak fel szakembert, kiadványszerkesztőt és ne ennek a költségén spóroljanak, hiszen a kiadványszerkesztők ismerik azokat a trükköket, amelyekkel egy adott kiadvány eléri célját, betalál a célcsoportnál és így visszatérül a kiadványra fordított összeg is!

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics