Itt is megtalálsz minket:

Tipografikus plakát tervezés és készítés nem csak marketing célból..

3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Tipografikus plakát tervezés és készítés nem csak marketing célból..

Kreatív plakát készítés, hogy formáljuk a társadalmi gondolkodást!

Az indonéz gyakorikérdésekponthu, azaz ottani nevén az Oponi.id társadalmi gondolkodást formáló megfontolásból és nem különben, hogy önmagát reklámozza készítetett egy plakát sorozatot.

Az indonéz grafikus művész Dennie Soetopo tervezte a plakátokat. Több híres ember, politikus, üzletember, sportoló és polihisztor egy-egy szállóigévé vált bölcsességével próbálják felhívni figyelmet.

Tipográfia csillagos ötös! Kreatív letisztultság csillagos ötös!

Megjegyzem, igazságtalan voltam, mert az Opini.id magasabban kvalifikált online platform, mint megjelenésében, mint pedig tartalmát illetően, így össze sem lehet hasonlítani a gyakorikérdésekponthu-val!

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív plakátját, szórólapját!

via typography-daily.com

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics