Itt is megtalálsz minket:

Rólunk

Borítókép - 3 Mangó Blog

3 Mangó Blog! Sok-sok dizájn és typo! A typo-t nagyon szeretjük! És a közért közérdekű, mert az hasznos lehet. Talán jellemformáló.. vagy csak hasznos!

Igyekszünk a legújabb igényes, művészi, érdekes őrültségeket, aktualitásokat összekukázni a világból, vagy épp saját házunk tájáról kiadványtervezői tapasztalatokat, hogy itt egybegyűjtve mindenki élvezhesse a látványos fotósorozatokat, vagy legújabb, trendi dizájner alkotásokat.

Esetleg informálódj, okulj, hogy mi a menete egy 16+4 oldalas, 4+4 színben legyártott katalógus, brosúra vagy bármilyen egyéb kiadvány megtervezésének és elkészítésének a kiadványszerkesztési folyamata!

 

szerkesztő

T. Attila

Attila 9 éve tervezőgrafikus és tipografomán. Mesterien lavíroz a megrendelő igényei és az aktuális trendek között, hogy a vezető stílusvonalakat követve ízléses, vizuálisan lehengerlő és marketing-szempontból is hatékony munkát adjon ki a kezéből. Sebessége és türelme utolérhetetlen.


szerkesztő

Racsi Gabi

Gábor az underground világ résztvevő megfigyelője és tapasztalati szakértője. Az emberi viselkedés és érzelmek mozgásszínházában kapcsolódik ki. Vándormadárként járkál, mégis leginkább embernek hiszi magát. A köznyelv írónak is nevezi.


 

szerkesztő

Dio

Diogenész után röviden Dio.

Az állatvédelem élharcosa, kristálytiszta logikával győzi meg a kétlábúakat, hogy a környezetünkre és az állattársainkra szükség van, azért hogy harmóniában élhessünk egymással.

Érvei kikezdhetetlenek, verbális képességei arisztotelészi magaslatokba emelik őt.


Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Betűk a való világból - Nemigen! Magazin

Typocity

Betűk a való világból

Írta: 2016.10.25

Typocity

Az ampersand művészi ábrázolása

Írta: 2016.10.09
David Lynch és a litográfia

Typocity

David Lynch és a litográfia

Írta: 2016.10.08

Typocity

Naptár tipománoknak

Írta: 2016.09.21

Typocity

Emóció és attitűd a betűknek!

Írta: 2016.09.20

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics