Itt is megtalálsz minket:

Rollup és óriásplakát grafikai tervezés nyelviskola szolgáltatásainak bemutatására.

Rollup és óriásplakát grafikai tervezés nyelviskola szolgáltatásainak bemutatására. - Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Rollup és óriásplakát grafikai tervezés nyelviskola szolgáltatásainak bemutatására.

Hordozható reklámeszköz arculatának és megjelenésének grafikai tervezése, illetve a rollup alapján óriásplakát készítés.

A vállalati nyelvoktatással foglalkozó cégnek arculati könyv alapján terveztünk rollup-ot, céges rendezvényen való megjelenésre. Az elvárás volt, hogy az arculati könyv alapján meghatározott színeket és betűket használjuk, ezen felül szabad kezet kaptunk. Továbbá még kérés volt, hogy a szakaszokat lágy hullámokkal különítsük el.

A megrendelő nagyon elégedett volt a terveinkkel és a rendezvény remekül sikerült! A tervezett anyagokkal figyelemfelkeltően tudták reprezentálni a szolgáltatásaikat!

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív kiadványát is!

via 3 Mangó, Fast English

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics