Itt is megtalálsz minket:

Öko és energiatakarékos megjelenést tükröző katalógus készítése, infógrafikák grafikai tervezése az értelmezhetőség kedvéért.

3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Öko és energiatakarékos megjelenést tükröző katalógus készítése, infógrafikák grafikai tervezése az értelmezhetőség kedvéért.

Elektronikus fénycsőgyújtókat valamint beltéri és kültéri világítás korszerűsítésével foglalkozó cég környezetbarát és eco katalógus grafikai tervezése és tördelése.

A genfi világkiállítás innovációs fődíját megnyerő A1 energiatakarékossági besorolású fénycsőgyújtókat forgalmazó vállalkozás termékeit tartalmazó és részletező kiadványát, azaz katalógusát készítettük.

A megrendelő elvárása kizárólag az volt, hogy a katalógus megjelenésében visszatükrözze az energiatakarékosságot, a környezettudatos világítás felhasználását, valamint a környezetbarát eszközök adatainak könnyen értelmezhetőségét, így infógrafikákat használtunk a nehezen értelmezhető százalékok összehasonlításában.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics