Itt is megtalálsz minket:

Nyelviskola szolgáltatásinak bemutatására tervezett brosúra, infógrafikákkal

Vállalati nyelvoktatást szolgáltató cég felkérésére készítettünk egy 8 oldal terjedelmű brosúrát. - Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Nyelviskola szolgáltatásinak bemutatására tervezett brosúra, infógrafikákkal

Vállalati nyelvoktatást szolgáltató cég felkérésére készítettünk egy 8 oldal terjedelmű brosúrát.

Remek brief-et kaptunk oldalakra bontva, plusz egy tervet a koncepcióra, minden egyéb tervezési munkát illetően teljesen szabadkezet kaptunk. Természetesen folyamatosan figyelembe vettük az arculati kézikönyvben leírtakat, de ettől függetlenül egy nagyon dinamikus tervezési munkát köszönhetünk a Fastenglish.hu-nak!

A nyelvi képzés folyamatábra könnyen értelmezhető megvalósítására szintén felkérést kaptunk, így egy vizuálisan is dinamikus, gyorsan megérthető infógrafikát készítettünk. Továbbá több helyen a brosúrában a felsorolásokat és az összefoglaló pontokat szintén vizuálisan figyelemfelkeltő ikoncsoportokkal tettük könnyen megjegyezhetővé és értelmezhetővé.

Reméljük nagyon elégedettek munkánkkal a Fastenglish.hu munkatársai és ügyfelei.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics