Itt is megtalálsz minket:

Minden nap németül magazin készítés és tervezés

Német nyelvi magazin kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, tördelés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Kiadványtervezés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Minden nap németül magazin készítés és tervezés

Német nyelvű magazin, teljes körű kiadványszerkesztése, tervezése és készítése!

Felkérést kaptunk a Minden nap németül projekt keretein belül, egy fiatalos, lendületes, olvasmányos és egyben tanulásra is alkalmas magazin elkészítésére és megtervezésére.

Az alapvető koncepció a magazin kialakításában, hogy színes, olvasmányos, fiatalos legyen, ugyanakkor ne kövesse a mai, piacon lévő betűtípusoktól zsúfolt, olvashatatlan kiadványok garmadáját. A magazin kialakításában szabad kezet kaptunk a megrendelőtől, egy-két apróság kivételével. Ilyen például az arculati színek használata.

Ezen felül kérés volt, hogy oldjuk meg a cikkekhez tartozó nehézségi szintek jelölését, hogy logikusan, következetesen mutassa a cikk szintmérőjét. Ezt a cikkek bekezdésénél alakítottuk ki úgy, hogy az arculati színek használatával és egy kis tipo varázslattal tettük látványossá, figyelemfelkeltővé, ugyanakkor a magazin arculatába illeszkedővé.

Német nyelvi magazin kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, tördelés - 3 Mangó

Továbbá vannak a magazinban olyan plusz anyagok, információk, melyek más helyre utalnak, legyen az a magazin végében kialakított szószedet, vagy az online felületen elérhető hanganyag, vagy videó. Ezekre is készítettünk arculati színekkel megtervezett ikonokat, melyek visszatérő jelölésként fognak jelzőfényként utat mutatni az olvasónak.

Német nyelvi magazin kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, tördelés - 3 Mangó

A magazin tagoltságát a kiadványszerkesztés során a klasszikus megoldással készítettük el. A borító utáni első oldalpáron található a tartalomjegyzék képekkel és rövid szöveges tartalommal. Az online verzióra készített pdf állományban itt minden oldalszám kattintható és az adott oldalra viszi az olvasót anélkül, hogy át kellene görgetni az egész magazint.

A tartalomjegyzéket követően egy rövid bemutatkozás, egy kis információ a magazin használatához, illetve a kötelező impresszum található. Ezután a cikkek követik egymást nehézségi szintektől függetlenül, vegyesen. Minden cikk végén található a hozzá tartozó szószedet oldalszáma, mely az online verzióhoz készített pdf állományban szintén kattintható és azonnal a megfelelő szószedethez ugrik.

A cikkek végén egy kis nyelvtan lecke talált magának helyet, mely szintén visszatérő modulként minden számban helyet fog kapni. Ezután pedig a sok-sok szószedet, hogy a tanulni vágyó olvasók alaposan megértsék a cikkek tartalmát és sokat tanulhassanak belőle.

El is érkeztünk a hátlaphoz, mely a megrendelő kérésére, a következő megjelenő szám borítóját mutatja be plusz az előfizetési információkat. Itt már ízelítőt kaphattok a következő magazinról, aminek a borítója már el is készült, így olvasható az is, hogy milyen tartalom lesz benne. Hamarosan, amint elkészülünk az egész magazin kiadványszerkesztésével, újból jelentkezünk és megírjuk tapasztalatainkat!

Addig is az első ingyenes verzió teljes terjedelmét feltettük, olvassatok bele!

Nagyon szuper volt megtervezni a magazint és ezúton is köszönjük a szuper, rugalmas hozzáállást a megrendelőnek! Egyik kedvenc kiadványtervezési munkánk volt! Szerencsére a visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszik, pedig a Minden nap németül magazin egy új kezdeményezés a piacon, de mi mindent beleadunk, hogy a kiadványszerkesztéssel is hozzájárulhassunk a sikeréhez!!

Már nagyon várjuk a következő számot is!!

Itt találtok fotókat a kiadványról, vagy ezen a linken bele is lapozhattok!

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics