Itt is megtalálsz minket:

Leporelló tervezés tökéletes üzenet fókuszálással – Kiadványszerkesztés

Leporelló tervezés tökéletes üzenet fókuszálással - Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Leporelló tervezés tökéletes üzenet fókuszálással – Kiadványszerkesztés

Esztétikus leporelló tervezése és készítése marketing célból.

Raewyn Brandon grafikus kreativitásának köszönhető az alábbi leporelló.

A megbízás célja, hogy egy piacra dobott könyvet kísérje egy marketing anyag is, mely ráfókuszál a könyv főbb tartalmi pontjaira, egy rövid áttekintést nyújt, és maradandó emléket biztosít.

Ennek tükrében készült a kihajtható leporelló, mely 12 oldal terjedelemben lett megtervezve. A kiadvány tervezése közben tökéletes harmóniában van a megjelenés a marketinggel. Miért is?

Megjelenés és marketing:

A leporelló követi a könyv arculatát, mint tipográfiai szempontból, mint pedig színvilágát tekintve. Figyelemfelkeltő, kontrasztos színeket használt a tervező.

A marketing trükk pedig az, hogy minden egyes hajtásnál folyamatos érdeklődést és kíváncsiságot tart fenn a célszemélyben, aki garantáltan ki fogja hajtogatni az egész leporellót. Továbbá minden egyes hajtás előtt a páros (jobb oldali, piros) oldalon információk találhatóak a könyvről, mely akkor alkot egy egész egységet, amikor teljesen kihajtva elolvassák a fő üzenetet.

Így kell tökéletes marketing anyagot készíteni úgy, hogy nincs reklámszaga. Profizmust, tartalmiságot, dinamikát tükröz a kiadvány.

Nos, a leporellók kora egyáltalán nincs lejárva és nem csak a gallériák bevált kiadványa! Keressen meg bennünket és mi is megtervezzük és elkészítjük célratörő leporellóját!

via creativebloq.com

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics