Itt is megtalálsz minket:

Kolumbia legszínesebb arca

Kolumbia legszínesebb arca – Nemigen! Magazin

Fotó

Kolumbia legszínesebb arca

Jessica Devnani véletlenül fedezte fel utazása során a kolumbiai Guatapét. A város jellegzetessége, hogy egy színes kis világot tár elénk.

A különös andoki város, Medellín – Kolumbia második legnépesebb városa – peremén helyezkedik el. Az 5000 főnél alig több lakosú városka, egyre inkább ismert turista látványossággá alakul. A városba látogatók megcsodálhatják a káprázatosan szép 3D-s házfestményeket, a „zócalos”-t.

„Az egész város színpompásan festett és derűvel teli – mondta Devnani -, csodálatos volt kószálni a városban és fotózni.”

Guatapé különös varázsát az élénk tónusú színekkel dekorált lakóotthonok, a szállodák és az éttermek adják. Az épületeket tetőtől-talpig kifestették, beleértve a stukkókat, szegélyeket, ablakokat, ajtókat. A grafikai illusztrációk különböző aspektusból mutatják be a helyiek mindennapi életét, beleértve a népviseletet, tradicionális ételeket és szokásaikat.

Guatapé joggal pályázhat a világ legszínesebb, leglátványosabb utcakép címére.

via designboom.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Fotó

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics