Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

Kiemelkedő grafikai trendek 2018-ban

3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiemelkedő grafikai trendek 2018-ban

Grafikai trendek 2018-ban

A digitális művészet időszakában, a grafikai design trendek olyan gyorsan tűnnek el amilyen gyorsan felbukkannak. Ami az elmúlt néhány évben modernnek számított az már könnyen lejárt dolognak tűnhet 2018-ban. Amíg néhány trend kiállta az idő próbáját, azalatt mások teljesen elvesztek egy szempillantás alatt, hogy ezáltal is helyet adjanak az új modern irányzatoknak.

Ez az év az őrült tervek, kísérletek és vad képzelgések éve. Míg néhány trend hatalmas meglepetést okozott, mások már előreláthatóak voltak. Igyekszünk mi is munkánk során beépíteni itt-ott ezekből az új trendekből, hogy a Hellofuture kiadványok naprakészek legyenek a tervezendő magazin, brosúra vagy akár katalógus is hordozza a modern, fiatalos trendek stílusát.

Szóval, ne is pazaroljunk el egy perccel se többet. Itt az idő, hogy felfedjük, mely trendek lesznek abszolút király irányzatok 2018-ban.

A duplázás menő

Design trendek 2018: a dupla éve - 3 Mangó blog

 

„Color Channels” effekt

Design trendek 2018: Color channel effekt - 3 Mangó blog

 

Tönkretett hatás

 

„Glitch” hatás

Design trendek 2018: „Glitch” hatás - 3 Mangó blog

 

 

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics