Itt is megtalálsz minket:

Kiállításra tervezett arculati anyagok, katalógus, gyűrűsmappa, molinó és stand dizájn készítés

Kiállításra tervezett arculati anyagok, katalógus, gyűrűsmappa, molinó és stand dizájn - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiállításra tervezett arculati anyagok, katalógus, gyűrűsmappa, molinó és stand dizájn készítés

Construma kiállításra tervezett arculati anyagok. Gyűrűs mappa, katalógus kiadványtervezése, stand, molinó, roll up grafikai tervezés.

Az építőipar világában a legrangosabb és legnagyobb hazai fórumra és kiállításra készítettük fel a megbízónkat, hogy dinamikus, elegáns és profi megjelenéssel prezentálhassa cégét, termékeit.

A munka során készítettünk egy katalógust, mellyel a megbízónk a műanyag és alumínium nyílászáró alapanyagait tudja exkluzív módon prezentálni. A katalógus tervezését egy praktikus gyűrűs mappában álmodtuk meg és így bármikor amikor a termékek adataiban módosítás történik, akkor nem kell az egész kiadványt újragyártani, hanem csak egy-egy lapot kell cserélni. Mindehhez terveztünk egy olyan elegáns és innovatív arculatot tükröző külsőt, mellyel felveheti a versenyt a konkurens cégekkel.

A kiállítás további arculati elemei során molinó és roll-up tervezéssel bíztak meg bennünket, valamint a stand felett megjelenő cégtáblával és zászlóval.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics