Itt is megtalálsz minket:

Kiadványtervezés és az aranymetszés

Kiadványtervezés és az aranymetszés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiadványtervezés és az aranymetszés

"A kiadványtervezés területén az aranymetszés arányának alkalmazása még a nyomdászat kezdete előtti időkre, a kódexek világába nyúlik vissza. Magát az aranymetszést, az aranymetszés arányát azonban az ember ősidők óta alkalmazza, illetve magán hordja. Az emberi testen a köldöktől a fejtetőig, illetve a köldöktől a talpig mért távolság az aranymetszés arányát adja.

Mint a nevéből is kitűnik, egy szakasz megfelelő arányú metszéséről van szó. Eszerint: ha egy szakaszt úgy osztunk fel két nem egyenlő részre, hogy a kisebbik szakasz úgy aránylik a nagyobbikhoz, mint a nagyobb az egész, osztatlan szakaszhoz, akkor az eredeti szakaszt az aranymetszés arányában osztottuk fel."

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

 

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics