Itt is megtalálsz minket:

Kiadványtervezés a kezdetekben

Kiadványtervezés a kezdetekben - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiadványtervezés a kezdetekben

"A kiadványterezés egy régi keletű, középkori eredetű mesterség, ugyanakkor egy modern 20. század végi tevékenység. Szakmaként kijelenthetjük, hogy egyidős a nyomtatással, hiszen Gutenberg 42 soros Bibliája a maga nevében páratlan tipográfiai remekmű, melynek nyomását gondos tervezés előzte meg.

A nyomdász kezdetben betűmetsző, betűöntő, szedő, gépmester, tipográfus, korrektor volt egy személyben. A kiadványokat megrendelés nélkül, saját költségére készítette, majd vásárokon értékesítette azokat. Évszázadok alatt a legfőbb nyomdai kiadvány a könyv volt. A könyvkiadás alakította ki a szerző, kiadó, nyomda hármasságát. A nyomdai termékek másik nagy csoportja viszonylag kevés szöveget tartalmaz, oldalterjedelme is kicsi, a főszerepet az illusztráció játssza. Ilyen termékek a plakátok és a különböző borítók, valamint a művészi naptárok, katalógusok, leporellók, brosúrák.

A kiadványtervezés a művészi alkotómunka és a nyomdai kivitelezés között helyezkedik el a kiadvány elkészítésének folyamatában."

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

 

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics