Itt is megtalálsz minket:

Kiadványterv és a szerkezet, avagy hogyan kezdjük el a kiadvány tervezését, készítését.

Kiadványterv és a szerkezet, avagy hogyan kezdjük el a kiadvány tervezését, készítését. - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiadványterv és a szerkezet, avagy hogyan kezdjük el a kiadvány tervezését, készítését.

Minden tervezést megelőzően készítünk egy kiadványtervet, melyben felvázoljuk az előttünk álló munkát, legyen az brosúra készítés, leporelló, vagy katalógus készítés.

Szöveges és képi tartalom ismeretében meghatározzuk a terjedelmét, az oldalak felosztását. Eldöntjük, hogy szerkezetbe foglalt, vagy szerkezet nélküli legyen. Ennek a fontossága abban rejlik, hogy kompromisszumot kell hozni a kreativitás és a hatékonyság között.

Egy szerkezetbe rendezett kiadvány hatékonyan kommunikál a célcsoporttal vagy olvasóval, míg egy szerkezet nélküli brosúra, prospektus vagy katalógus vizuálisan a legkreatívabbak lehetnek. Ezért fontos ezt előre meghatározni, hogy a célközönség befogadó-e és tud-e azonosulni és megérteni a kreatív tervezés által formabontó megjelenésű információt.

Következő szakasz a kiadványtervben, hogy meghatározzuk azokat a formai elemeket, melyek kötészeti szempontból jelentősek. A kiadvány kötése és hajtása további kiadványtervezési lehetőségeket nyújtanak. Hajtásminta tervezési segédletünkben összegyűjtöttük a leggyakoribb lehetőségeket.

Így történik a kiadványtervezés egyes fázisai. Specialitásunk a katalógus készítés, prospektus készítés, leporelló és brosúra készítés.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics