Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

A kiadványszerkesztés marketing célból

A kiadványszerkesztés marketing célból - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A kiadványszerkesztés marketing célból

A kiadványszerkesztés során készített nyomtatott anyagokat többféle módon kategorizálhatjuk. Az egyik ilyen irány például a marketing szempont. Így tehát megkülönböztethetünk értékesítési prospektust, brosúrát, vagy az úgynevezett hátrahagyott jutalmat.

Értékesítési prospektust akkor érdemes készíttetni, amikor a nagy mennyiségű termékek közül szeretnénk rávilágítani a célcsoport számára a legkiválóbb vagy épp az aktuális termékekre.

Itt van szükség a szakavatott kiadványszerkesztésre, hogy megfelelő módon legyenek kiemelve a termékek előnyei és mindezt stílusos, modern és dinamikus esztétikai keretbe öntve.

Tekintve, hogy a célcsoport már ismeri a termékeket, így ebben az esetben nem kell újból a termékismertető prospektushoz nyúlni, hanem a vágykeltés és cselekvésre buzdítás jegyében olyan brosúrát kell készíttetni, mely az érzelmekre hat. Kevés szöveg és sok kép!

A hátrahagyott jutalom, egy olyan kiadvány mely megerősíti döntésében az ügyfelet és segít az elköteleződésben. Ez lehet egy prospektus, vagy egy brosúra is. Fontos hogy az ilyen jellegű kiadványokban tüntessünk fel szakvéleményeket a termékekről, információt a garanciáról és hogy ne szólítsuk fel az ügyfelet. Összességében megbízhatóságot, hatékonyságot kell sugallnia a kiadványnak.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics