Itt is megtalálsz minket:

Kiadványszerkesztés és grafikai tervezés összemosódott határai

Kiadványszerkesztés és grafikai tervezés összemosódott határai - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiadványszerkesztés és grafikai tervezés összemosódott határai

Ma már összemosódnak a szakterületek, így a grafikai terezés is szerves részét képezi a kiadványszerkesztésnek. Egyes szoftvergyártó cégek komplett termékcsaládokat adnak ki a tervezés minden fázisát lefedve. Ilyen például az Adobe termékcsalád, mely tagjait kombinálva egy grafikus tökéletesen meg tudja tervezni a kiadvány vizuális megjelenését, majd ugyanaz a grafikus kiadványszerkesztőként egy másik szoftverrel kombinálva elvégzi a kiadványszerkesztés folyamatát.

Összehasonlítva a két feladatkört, a dtp munka alatt készül el a kiadvány szöveges és grafikai eleminek kombinálásával a nyomdakész digitális állomány, míg a grafikai tervezés alatt pedig a megjelenés és arculat művészi meghatározása történik, amely során készülnek el az illusztrációk, infógrafikák, folyamatábrák, fotós utómunkák. A két folyamat összehangolásával születik meg a vizuális kommunikációnak az az eszköze, amellyel elérhetjük a célcsoportot és megszólíthatjuk őket.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics