Itt is megtalálsz minket:

Kiadványok és a betűtípusok

Kiadványok és a betűtípusok - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Kiadványok és a betűtípusok

"Az oldal és a szedéstükör nagyságának, alakjának, a margók méretének kialakítása csak az első lépés a klasszikus stílusú kiadvány tervezésének folyamatában. A hagyományos stílus vezérelvei a rend, a nyugalom, a szimmetria illetve az ezekre való törekvés. Éppen ezért a tipográfus az oldal, oldalpár belső szerkezetének kialakításánál is figyelembe veszi ezeket a vezérelveket.

A tipográfus egyik legfontosabb döntése a használni kívánt betűtípus kiválasztása. A betűtípus (typeface) egységes grafikai elven megfogalmazott ábécét jelent, amelyet névvel jelölünk (pl.: Arial, Helvetica, Roboto). Egy adott betűtípusnak számos változata (type style) lehet, e változatok alkotják a betűcsaládot (type family). Egy-egy ilyen változat, betűkészlet neve a font."

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

 

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics