Itt is megtalálsz minket:

A grafikai tervezés rendet tesz a káoszban

A grafikai tervezés rendet tesz a káoszban - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A grafikai tervezés rendet tesz a káoszban

"A grafikai tervezés rendet tesz a káoszban, befolyásolja a választások kimenetelét és – ami talán a legfontosabb – arra ösztönöz bennünket, hogy kiálljunk a számukra fontos eszmék és dolgok mellett.

A grafikai tervezés mindenütt jelen van – számos cél szolgálatába állítható. Olykor csak észrevétlenül megkarcolja a felületet, máskor maradandó nyomot hagy maga után.

Szerencsére tervezéskor nem kell választani a forma és a funkció között, hiszen mindkettőt egyaránt szolgálhatja: a grafikai tervezés a megértés kontextusát biztosítja.

A grafikai tervezés a tervező számára a felfedezés, a tanulás és a munka soha véget nem érő folyamata, melyen keresztül kommunikálni tud az emberekkel. A társadalom számára a grafikai tervezés azért fontos, mert segítségével az emberek könnyebben megértik a különböző információkat. A tervezésnek célja és szándéka van, és lehetőséget nyújt az egyének közötti kapcsolatteremtésre."

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics