Itt is megtalálsz minket:

A grafikai tervezés, megjelenés és marketing

A grafikai tervezés, megjelenés és marketing - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A grafikai tervezés, megjelenés és marketing

"A grafikai tervezés segítséget nyújt az embereknek, hogy tisztában legyenek a különböző irányzatokkal, képesek legyenek döntéseik meghozatalára, megvalósítsák ötleteiket és eligazodjanak a mindennapi életben.

A grafikai tervezés egy adott elképzelés feltételezett személyisége és fizikai megjelenése. A hatásos tervek a lehető legegyszerűbben közelítik meg a fogyasztókat és a képi megjelenítésen túlmutató tartalmakat, gondolatokat kommunikálnak feléjük.

A grafikai tervezésre a marketingszakemberek a marketingstratégia részeként gondolnak; a tervezőgrafikusok már-már művészeti alkotótevékenységnek tartják; míg a történészek a társadalom egyik múlandó termékeként vizsgálják. "

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

 

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics