Itt is megtalálsz minket:

A grafikai tervezés a kommunikáció egy speciális formája

A grafikai tervezés a kommunikáció egy speciális formája - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A grafikai tervezés a kommunikáció egy speciális formája

"A grafikai tervezés a kommunikáció egy speciális formája – segítségével olyan dolgokat közölhetünk, ami érdekelhet másokat, illetve amit mi, vagy mások szeretnénk, hogy érdekelje.

A grafikai tervezés életünk minden szegmensében megtalálható és a produktumai sokszínűek és mindenhol jelen vannak: a kereszteződésben elhelyezett stoptáblától kezdve az élelmiszer címkéken keresztül a filmeket reklámozó plakátokig. Ezért kijelenthetjük azt, hogy a grafikai tervezés olyan sokféle, mindenütt jelen lévő és belső ellentmondásokkal teli produktumot hoz létre, hogy elemző felsorolásuk tulajdonképpen értelmetlen.

A tervezőgrafika segítségével számtalan emberrel kommunikálhatunk: olvasókkal, nézőkkel, színházi közönséggel, felhasználókkal, múzeumi látogatókkal, résztvevőkkel, játékosokkal, járókelőkkel, állampolgárokkal, fogyasztókkal, vásárlókkal.

A grafikai tervezés a tőke, a szórakoztatás, a válságok és a kényelem mai, multimédia uralta globális monokultúrájának mindenki által érthető közös nyelvtanként funkcionál. A design jelei, jelzései és kódjai segítségével az őrült, hihetetlenül sokszínű, de mégis homogén emberiség összetartó marad, így fajunk továbbhalad, botladozik, őrlődik egy még kevésbé összetartó jövő felé.

A vizuális kommunikáció során (általában) a már meglévő tartalmat öntjük formába, (néha) hozzáteszünk valamit a meglévő tartalomhoz vagy módosítjuk azt, illetve (alkalmanként) a formát és magát a tartalmat is mi teremtjük meg."

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics