Itt is megtalálsz minket:

A grafikai tervezés célja

A grafikai tervezés célja - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

A grafikai tervezés célja

"A grafikai tervezés elsődleges célja, hogy az elképzeléseket fejezzen ki. Ha valaki például bioitalokat kínáló bárt szeretne nyitni, egy tervezőgrafikus segítségével könnyedén kialakíthatja annak arculatát, mely megkülönbözteti a körülötte található más boltoktól és vendéglátó-ipari egységtől.

Ha egy szervezet vagy magánszemély másokkal is meg szeretné osztani csodálatos kertjét, a grafikai tervezés gondoskodik arról, hogy a közemberek értesüljenek erről.

Ha egy olyan közügy merül fel, amely az állampolgárok részéről azonnali figyelmet igényel, a grafikai tervezés segítségével állítható elő azok a plakátok és ingyenes újságok, amelyeket stratégiai fontosságú csomópontokon helyeznek el, hogy mindenki könnyedén tudomást szerezzen az adott ügyről."

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics