Itt is megtalálsz minket:

Futtassuk be együtt a művészeted! A Godot Galéria pályázata

Közért

Futtassuk be együtt a művészeted! A Godot Galéria pályázata

A Godot Galéria pályázatot hirdet fiatal, feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni akaró képzőművészek és designerek számára.

A Godot Galéria szervezésében megrendezzük a Godot Pop-Up Kiskarácsony – Kortárs művészetet minden karácsonyfa alá! kiállítást és karácsonyi vásárt.

Az eseményre 2016. decemberében kerül sor a Klauzál téri Vásárcsarnokban az Antik PLACC-cal egyidőben és együttműködésben kerül sor.

Kezdeményezésünk célja, hogy az alkotások a kortárs művészetek iránt érdeklődő teljes közönség számára elérhető áron váljanak hozzáférhetővé, gyűjtővé téve az egyszeri kiállításlátogatót is.

Ha szeretnél ebben részt venni, ha szeretnéd azt, hogy a te műved is valaki karácsonyfája alá kerülhessen, itt pályázhatsz.

A kiválasztott művek árát közösen, „gerilla árazás” jegyében, határozzuk meg. A gerilla árazás egy alulról építkező árazási folyamat, ahol az első bemutatkozási irányárat 3 napon át tartjuk, majd folyamatosan emeljük.

Díjazás

Fődíj: A Godot Galéria a pályázaton résztvevő alkotók közül 1 fő számára lehetőséget nyújt a Godot Galériában önálló kiállítás megrendezésére.
II. díj: A Galéria a beküldött pályaművek alkotói közül 5 fő számára lehetőséget nyújt a 2017-es évben induló Godot Mezőszemerei Művésztelep, 7-10 napos alkotótáborában való részvételre, ahol a művészek szállást, étkezést és anyagköltséget kapnak munkájukhoz a művésztelepen. Az ott készült munkákból a Godot Galéria kiállítást rendez.
A beküldendő műveket két kategóriában – Képzőművészet (fotó, festmény, szobor, sokszorosított eljárással készült alkotások) illetve Design – várjuk 2016. november 24. 12.00 óráig a godotpalyazat@gmail.com e-mail címre.

Részletes pályázati kiírás Godot Galéria

A pályázatról bővebb információt a Godot pop-up Karácsony facebook oldalon kaphatnak.

Futtassuk be együtt a művészeted!

Jó pályázást kívánunk!

via palyazatok.org


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Közért

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics