Itt is megtalálsz minket:

Exkluzív katalógus készítés, lakberendezési termékek számára – Kiadványszerkesztés

Exkluzív katalógus készítés, lakberendezési / interior termékek bemutatása - Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Exkluzív katalógus készítés, lakberendezési termékek számára – Kiadványszerkesztés

Katalógus tervezés, elegáns, exkluzív megjelenéssel lakberendezési termékek bemutatására.

Magas minőséget és eleganciát megcélzó lakberendezési tárgyak és bútorok prezentálása egy letisztult katalógusban.

A tervezés folyamán a kihívást a kiadvány mérete és a termékek mennyiségének kompromisszuma határozta meg. A fekvő A5 méretű katalógus, valamint a közel 110 termék bemutatása eredményezte, hogy a fókuszt a lakberendezési tárgyak és a bútorok mellett a weboldalra irányítsa. Így minden oldal láb- és fejlécében az internetcím található, illetve a brand-re jellemző kötelező formai elemek.

Ízelítőt ad a kiadvány az elérhető termékekről, ugyanakkor hely hiányában ezt nem nagyméretű képekkel jelenítettük meg, hanem az érdeklődés átfókuszálásával. Az arculati elemeket ötvöztük a letisztultsággal és ezt a nyomdai kivitelezés során a fényes műnyomó papír, valamint a borító és hátoldal formalakkozásával értük el.

A katalógus 16+4 oldal terjedelmű, két helyen irkatűzött, formalakozott. Tervezés szempontból remek munka volt, 99%-ban szabad kezet kapva igazán kreatív katalógust tervezhettünk. Reméljük, hogy a Valerie.Interior is elégedett a munkánkkal.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics