Itt is megtalálsz minket:

3Mangó – Magazin

Erdővé faragott autó és víztározó

Erdővé faragott autó és víztározó - 3 Mangó Blog

Dizájn

Erdővé faragott autó és víztározó

Faragtatok már erdőt egy haszongépjárműből? Dan Rawlings igen!

A brit művész, Dan Rawlings egyedi alkotásai újrahasznosított barkáseszközök, mezőgazdasági munkafelszerelések, alkatrészek, utcatáblák és járművek újragondolásán, aprólékos, művészi megmunkálásán keresztül válnak művészi csodává.

Amikor már azt gondolnák, hogy a művészet nem tud újabb felületeken megjelenni, akkor rájövünk, hogy tévedünk, hisz nem hiába tartja a mondás, hogy a művészet határtalan!

Ilyenkor jelennek meg a művész alkotásai víztározókon, transzporteren, porral oltón és minden olyan felületen, melyen keresztül hatékonyan tudja eljuttatni üzenetét az emberek felé. Ez pedig nem más, mint, hogy szeretné tudatosítani, hogy az újrahasznosítás mennyire fontos dolog és a mai világunkban ez már nem opcionális, hanem kötelező érvényű, ha élhető jövőt szeretnénk magunknak és az utánunk következő generációknak!

[fblike]

via thisiscolossal.com


Kiadványtervezés: plakát, katalógus, leporelló, brosúra, prospektus, magazin, szórólap, prezentáció, mappa, jegyzettömb, tájékoztató füzet, termékbemutató, névjegykártya, levélpapír, szórólap, boríték, reklámgrafika, kiadványszerkesztés, grafikai tervezés, 3 Mangó

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Dizájn

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics