Itt is megtalálsz minket:

Elegáns katalógus készítése, komplett termékcsalád bemutatásának tervezése – Kiadványszerkesztés

Elegáns katalógus készítése, komplett termékcsalád bemutatásának tervezése. - Kiadványszerkesztés - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

Elegáns katalógus készítése, komplett termékcsalád bemutatásának tervezése – Kiadványszerkesztés

Egy katalógus akkor éri el funkcióját, ha megjelenésében színvonalasan tükrözi termékeit.

Bútorokat forgalmazó cégnek készített katalógus, melyet egy argentin reklámügynökség, a Los Caballos tervezett az Itex megbízásából.

A katalógus tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy egy komplett termékcsaládot kell prezentálni egy olyan katalógus sorozatban, melyeket egységként is lehet használni, ugyanakkor egyesével is megállják a helyüket egy-egy termék bemutatására.

Ennek tükrében készült ez a prezentációs csomag. Alap, A4-es méretét a székek bemutatására tervezett katalógus adja meg. Majd a struktúra következő egységei A5, A6 és fektetett A6 méreteket kaptak. Az egészet egységként egy biegelt kartoncsík öleli át a cég nevével.

Megjelenésében kreatív eleganciát tükröz, magas színvonalon bemutatva a cég termékeit.

Amennyiben szeretne ön is a termékeinek bemutatására egy magasan kvalifikált katalógust, keressen bennünket, mi megtervezzük és elkészítjük kiadványát, mellyel magabiztosan prezentálhatja szolgáltatását, termékeit!

via loscaballos.com.ar

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics