Itt is megtalálsz minket:

DTP forradalma avagy a kiadványszerkesztés hamvaiból éled újjá

DTP forradalma avagy a kiadványszerkesztés hamvaiból éled újjá - 3 Mangó
3 Mangó - Kiadványszerkesztés, Grafikai tervezés

Szakmai blog

DTP forradalma avagy a kiadványszerkesztés hamvaiból éled újjá

A DTP jelentése: desktop publishing, azaz asztali kiadványszerkesztés. Az Aldus PageMaker (mai nevén Adobe PageMaker) kifejlesztése, valamint az Apple LaserWriter fejlesztése generálta az a folyamatot, melynek köszönhetően elindult a kiadványszerkesztés forradalma az 1984 és 1985-ös években. 1987-ben megalkották a PageMaker windows-os verzióját is.

A DTP egy folyamat, amely során katalógusokat, brosúrákat, magazinokat, prospektusokat, könyveket és minden egyéb más kiadványokat hozunk létre számítógépes programok segítségével. A kiadványszerkesztés folyamatának lényege, hogy olyan digitális állományokat készítünk, melyek majd nyomdai úton előállíthatóak lesznek.

Szívesen megtervezzük az Ön kreatív magazinját, katalógusát, brosúráját is!

via 3 Mangó

Megoldásaink, azaz
hogyan képzeljük el!

A 3 Mangó fő profilja különböző szolgáltatók – nyomdák, grafikai stúdiók, ügynökségek, multik marketing osztálya, magánszemélyek, vállalkozások – támogatása! Innen a széles spektrumú rálátásunk a reklámgrafika minden területére!

Kiadványtervezés
- Kézzel fogható megjelenés!

Egy vállalkozás pont annyira nívós, mint a kiadvány, amit kiad a kezéből. Konzekvens profizmus, stílusos határozottság, megalkuvást nem tűrő színvonal – abszolút prioritás a 3 Mangó csapatánál.

Arculattervezés
- Forma és kapcsolat!

Egy jól megkülönböztethető arculat minden, magára adó vállalkozás elengedhetetlen alapeleme. Ennek az arculatnak rezonálnia kell a szolgáltatás tartalmával és így tud egy színvonalas képet adni.

Hozzászólások

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még több Szakmai blog

Kövess a facebookon is!

Dizájn

Szakmai blog

Typo

Kövess a facebookon is!

To Top
Web Analytics